Ny web på lufta

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Da er første versjon av Norsk lymfødem- og lipødemforbunds nye web på lufta. Husk at en web er ikke statisk, den endres i takt med det som skjer. Vi jobber ennå med innhold, både på medlemssidene og de som ligger tilgjengelig for alle. Sidene er også første versjon av sammenslåingen med lipødem og det kommer også mer stoff om dette.

Nytt er oversikten over fysioterapeuter. Den er lagd slik at du kan søke på sted, navn eller arbeidssted. Den vil bli oppdatert løpende, men akkurat i ferien har vi en pause med dette. Ellers er det en medlemsbit, hvor alle medlemmer vil få tilgang via et passord. Der ligger det lokalstoff og Lymfeposten blir fortløpende lagt ut. Kontoret vil sende ut info til alle lokallag om hvordan man logger seg på og legger inn stoff.

Det er også en eventkalender. Det er meningen at lokallagene selv kan legge inn alle sine møter, reiser og sammenkomster. I dag ligger det arrangement for Oslo/Akershus, men vi håper på flere. I begynnelsen kan lokallagene sende sine arrangementsopplysninger til Lymfepostens redaktør (lymfeposten@nllf.no), som så kan legge det ut. Det jobbes også med nye mailadresser. Er det noe som mangler eller du har tips som forbedrer sidene våre, kan du sende inn dette her.

Mye skjer, så om noe ikke alt er helt på plass, ber vi om forståelse for dette.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.